Vacature

Fulltime/parttime Prothese Technici/Leerling Tandtechnicus (m/v)

 

Tandprothetische Praktijk Prost vormt, samen met Evident Tandheelkunde, tandheelkundig centrum Mondzorg Het Lage Land.
Binnen deze praktijk werken wij samen met een Tandarts, Tandarts-Implantoloog, Mondhygiënisten en Tandartsassistenten.
Voor ons tandtechnisch laboratorium zijn wij op zoek naar zowel ervaren, als nieuw op te leiden fulltime/parttime
Prothese Technici/Leerling Tandtechnicus (m/v).

 

Functie omschrijving:

Binnen onze praktijk werk je in een mooi en ruim tandtechnisch laboratorium, met de nieuwste methodes en de modernste apparatuur.
Als fulltime/parttime Prothese Technici/Leerling Tandtechnicus ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen, repareren en onderhouden van prothetische voorzieningen. Je werkt hierbij zowel zelfstandig als in teamverband, onder begeleiding van één van onze behandelaren.

 

Profiel:

Voor deze functie zoeken wij een klantvriendelijke, dienstverlenende persoonlijkheid, die accuraat, flexibel en stressbestendig is. Verder ben je collegiaal en representatief, beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wat wij bieden:

Tandprothetische Praktijk Prost biedt je een zeer afwisselende, zelfstandige en veelzijdige functie binnen een jonge, sterk groeiende praktijk met veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en scholing.
Naast een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Tandtechniek, bieden we je volop doorgroeimogelijkheden en een collegiale en informele werksfeer binnen in een leuk en gezellig team.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf hierin, stuur dan je motivatie, inclusief pasfoto en CV naar info@tpp-prost.nl
Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Oscar Prost via 010-3412992 en info@tpp-prost.nl

 

Bezoek ook onze website www.tpp-prost.nl